20 tlačítkové

CV4 – Telefonní handsfree dveřní  komunikátor s nerezovým broušeným panelem, se 4tlačítky (plastová tlačítka =  CV4, nebo leštěná nerezová tlačítka = CV4N), prosvětlené vizitky (LED diody) v kombinaci s rozšiřujícím modulem EV8N s 8 tlačítky ( 2kusy). Tato tato sestava obsahuje celkem 20 tlačítek s prosvětlenými vizitkami.

Celonerezová antivandal robustní konstrukce s vysokou odolností proti poškození. Přední panel je z nerez plechu tlustého 1,5mm. Prosvícené vizitky jsou chráněny pružně uloženým sklem. Při použití verze s tlačítky z leštěného nerezu, které na rozdíl od plastů nelze jednoduše opálit třeba zapalovačem nebo hořící cigaretou, je odolnost ještě větší.

CV hovorová jednotka linkového telefonního  komunikátoru obsahuje 2 samostatně ovládaná relé pro spínání elektromagnetických zámků. Jedno relé má samostatné, galvanicky oddělené kontakty (např. pro ovládání vjezdové brány). Je možno naprogramovat 2 až 6-ti místný  kód pro sepnutí každého relé samostatně. Pokud budeme používat tyto relé, nebo budeme chtít podsvícené vizitky je nutno připojit externí zdroj ( transformátor 12V). Bez tohoto externího zdroje bude komunikátor pracovat pouze v režimu handsfree telefonu, bez prosvětlení vizitek a bez možnosti elektrického otvírání dveří.

Poznámka: Moduly komunikátorů Cantel CV, je možno osadit místo elektroniky linkového komunikátoru elektronikou pro domácí audiotelefony 4+n.


 

Příklad montáže Linkového komunikátoru CV4N (obj. číslo CV00140N) a 2 kusy expanzní jednotky EV8N (obj. číslo CV00098N) pod omítku v  NEREZ rámu R3M (415 mm  x 250 mm, tl. 3mm)

Poznámka: Moduly komunikátorů Cantel CV, je možno osadit i elektronikou pro domácí audiotelefony 4+n. To znamená, že je možno používat tyto sestavy i např. jako přímou náhradu  starých zvonkových tabel v panelácích, při zachování původních telefonků v bytech (jsou-li v pořádku), a je možno zachovat i původní starou kabeláž.
R3_CV4_EV8_EV8

You may also like...